Aukioloajat:
Ma-To: 10:45-23
Pe: 10:45-24
La: 12-24
Su: 12-23
2. Kauanko on toiminut? 30 vuotta
3. Ketä käy asiakkaana? Laidasta laitaan, käy myös paljon ulkomaalaisia
4. Millaista ruokaa on tarjolla? Sadan pizzan lista, pannu pizzoja, salaatteja, pastoja
5. Entä juomat? limsat, mehut, maito, vesi, olut on menekkituote, sekä italialaiset juomat
6. Millainen sisustus ravintolassa on? siisti, italialainen
7. Palvelu? pöytiintarjoilu
8. Lyhyesti ravintolan liike-idea? sopii kaikille
9. Haastateltavan ammattinimike? Tarjoilija
10. Työtehtävät? Tarjoilu, tiskaus, siivous, asiakaspalvelu, tilausten vastaanotto, järjestely
11. Työajat? aamu- ja iltavuoroja sekä lisäksi välivuoroja
12. Tarvitaanko kielitaitoa kuinka paljon? englannilla pärjää mutta ravintolassa puhutaan myös ruotsia, saksaa, italiaa, ja ranskaa
13. Työn hyvät puolet? Entä negatiiviset puolet? hyvät puolet ovat hyvä työporukka, ei ole ikinä samanlaisia päiviä, ei ole tylsää, saa olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Negatiivista on liiallinen kiire.
14. Onko jäänyt mieleen jotain erityisen mieleenpainuvaa tilannetta/asiaa töissä? Italialainen mies tuli ravintolaan ja puhuin hänen kanssaan italiaa. Vaihdoimme sähköpostiosoitteita. Ei kyllä joka asiakkaan kanssa tule yhtä läheiseksi.

pizzeria Napolin nettisivuille pääsee täältä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti